Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Γιατί los poulos?

Ξεκινώντας αυτό το ιστολόγιο μου πήρε ώρα να καταλήξω στο όνομα αυτού... Τη φαεινή ιδέα μου την έδωσε η φίλη μου η Χριστίνα (καλλιτεχνική φύση αυτό το παιδί το έχω πει πολλές φορές)... κάτι που το λέμε συχνά και μας χαρακτηρίζει... έτσι το έκανε και αυτή με το δικό της, έτσι θα το κάνω και εγώ με το δικό μου σκέφτηκα... εύκολο, και να με αντιπροσωπεύει... του βάλα και το λατινικό του μέσα και ιδού.... LOS POULOS!!!!!

5 σχόλια:

  1. ακούς εκεί? να θέλει η ψηλή να σχολιάσει και να έχω κάνει φραγή..... το βάφω...1 φορά το μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Egw an ftiaksw blog borw na to onomasw los baoulos? xaxa! ase tis flyaries ki etoimase to paidi gia th vytina! xereis esy, pampers, faghto, kalathi, louraki etc....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε, βρε, βρε.... καλώς το το κορίτσι...καλωςήρθατε, καλώς μας βρήκατε.... το los baoulos πες μου πως σου ήρθε? θα αρχίσει η Μασούρου σε λίγο τα σχόλια και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη νομίζω...το παιδί θέλει ακόμα το τσιπάκι και το χαπάκι...αααα! και ένα μπάνιο να είναι καθαρό! τα υπόλοιπα του τα έχω όλα έτοιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati synithizw na to lew... los poulos los baoulos. de borei tha me exeis akousei. einai afto pou leme ton poulo kai sto baoulo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή