Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Βυτίνα..? Βυτίνα..?

Κι ενώ όλα είχαν κανονιστεί και τσακιστήκαμε εγώ και η φίλη μου η Έλλη να κλείσουμε τα εισιτήρια του ενός ευρώ για να πάμε να περάσουμε Σ/Κ με την τρίτη της παρέας, τη Χριστίνα, στη Βυτίνα μας παίρνουν τηλέφωνο από την αξιόπιστη εταιρεία Athens Airways να μας πουν ότι η πτήση αναβάλλεται και δεν είναι υποχρεωμένοι να μας βρουν πτήση αλλού... Και αφού τσακώθηκα με το μισό προσωπικό της εταιρείας καταφέραμε να βρούμε ακόμα πιο οικονομική θέση με την Aegean... χαρές εμείς... λέγαμε πως θα μεταφέρουμε τις ρακές στη βαλίτσα, κάναμε τα απίστευτα γέλια με την ψηλή για το πρώτο εναέριο ταξίδι της Κλαριτέξ με Airbus και 3 μέρες πριν είμαστε και οι δύο σχεδόν "κρεβατωμένες" ... η ψηλή με γαστρεντερίτιδα και γω ή στα πρόθυρα της αμυγδαλίτιδας ή με γρίπη (ελπίζω όχι των χοίρων...) Μήπως τελικά για κάποιο λόγο αυτό το ταξίδι δεν είναι για να γίνει? Μήπως είναι γραφτό να πέσει το αεροπλάνο και εμείς έχουμε ακόμη ζωή...? Ρε ψηλή, δεν κάνεις κανα check στο αεροπλάνο καλού κακού? Όχι τίποτα άλλο, θα έχω και το παιδί μαζί μου και δεν του έχω κάνει ακόμα ασφάλεια ζωής..

2 σχόλια:

  1. Κοίτα, έχει μια βάση αυτο που λες! Μπορει να πάει κατι στραβα με την πτήση και μετα να λεμε οτι ζουμε, χαρη στη γατρεντεριτιδα-αμυγδαλιτιδα.Μπορει να μην παει τιποτα στραβα με την πτηση αλλα να μας περιμενει ενα φορτηγο στο δρομο για Βυτινα (Παναγιά μου, οχι). Να σου πω τι πιστευω εγώ? Οτι συννουσιάζεται το συμπαν και προσπαθει να μας τη σπασει, το κερατο μου πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eγώ, έχω να πω και κάτι άλλο. Eάν ο Θεός προσπαθεί να μας πει ότι δε θέλει να συναντηθούμε, γιατί δεν το λέει ευθέως;;; Όλοι οι άντρες ίδιοι είναι ρε πού...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή