Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Κορίτσια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Λένε ότι σαν τη χαρά του γονιού για την πρόοδο του παιδιού του, άλλος τέτοια χαρά δεν μπορεί να πάρει! Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Πρώτα χαίρεται ο δάσκαλος του παιδιού και μετά ο γονιός... Το πιστεύω αυτό... Ο δάσκαλος κόπιασε, ένιωσε αγωνία, έκανε τη "διαδρομή" μαζί με το παιδί-υποψήφιο ως συνοδηγός, δείχνοντάς του τις ομορφιές της διαδρομής, αλλά και τους κινδύνους που πρέπει να προσέξει... Γι' αυτό και πιστεύω ότι νιώθει μεγαλύτερη ευτυχία και ικανοποίηση από το γονιό... Γιατί ξέρει με κάθε λεπτομέρεια από ποια "κανάλια" πέρασε ο μαθητής του και νιώθει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που κατάφερε όχι μόνο να φτάσει στην πηγή, αλλά να πιει και το νερό...
Συγχαρητήρια παιδιά!!! Είμαι πολύ υπερήφανη για εσάς όχι μόνο γιατί τα καταφέρατε, αλλά γιατί πήρατε τα διπλώματά σας με Άριστα! Να είστε πάντοτε έτσι άξια και να σας δίνει ο Θεός τη χαρά να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας!!! Μαριέφη, Εμμανουέλα, Μαίρη, Εμμανουέλα και Τέτη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!  Σας ευχαριστώ επίσης γιατί με βγάζετε ασπροπρόσωπη και χάρη σε σας αναγνωρίζεται η δουλειά μου! Και εις ανώτερα!!!

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Θα προχωράμε μαζί...

Αντώνης Βαρδής-Χριστίνα Μαραγκόζη... Που το ξέθαψα..? Είναι φορές που η διάθεση σε καθοδηγεί από μόνη της τι να ακούσεις.. Κι ενώ πάνε χρόνια από τότε που το άκουσες για τελευταία φορά το σιγοψιθυρίζεις και δεν σου φεύγει ούτε μια νότα!
Πολλές φορές έχω πει ότι τα παλιά τραγούδια είναι διαχρονικά κι αυτό γιατί απλά είχαν ψυχή. Δεν τα έγραφαν ούτε τα τραγουδούσαν για μια εφήμερη αγάπη/καψούρα. Γραφόντουσαν και τραγουδιόντουσαν για τη μια και μεγάλη αγάπη. Ακόμη και τα πιο "β' κατηγορίας τραγούδια" έκαναν σουξέ και τα θυμόμαστε ακόμα γιατί απλά o τραγουδιστής, ο συνθέτης, ο στιχουργός είχαν μεράκι και πάθος γι' αυτό που έκαναν, στοιχεία που δυστυχώς απουσιάζουν από την ελληνική αλλά και διεθνή μουσική σκηνή σήμερα. Μας έφαγαν τα ξερά "νταπα-ντουπα" χωρίς περιεχόμενο στο στίχο. Και καλός να είναι ο τραγουδιστής χάνεται λόγω έλλειψης ποιοτικών τραγουδιών... Όλα στο βωμό του marketing..
 Όχι one night stand και στη μουσική ρε παιδιά...

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Άντε και καλή χρονιά...

Οι θλιμμένες ημέρες των εορτών πέρασαν, από το ταξίδι στη Μέση Ανατολή γύρισα, το αεροπλάνο παρά τη μηχανική βλάβη και τον αέρα πέταξε και έφτασα σώα, ο μανιακός τσαντάκιας που μου επιτέθηκε έξω από το σπίτι της μαμάς μου δεν με κατασκότωσε, αλλά τη γλύτωσα φτηνά, εεεεε τι μένει να πω? ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!